ایتالیا تصمیم دارد با تصویب قوانینی جدید شرکت های فناوری بزرگ را وادار کند در ازای انتشار اخبار، به ناشران و تهیه کنندگان آن دستمزد پرداخت کند.
به گزارش مهر به نقل از رویترز، طبق پیشنویس یک حکم جدید، ایتالیا تصمیم دارد با هدف کمک به ناشران اخبار برای دریافت دستمزد عادلانه از شرکتهای فناوری بزرگ، قوانینی تصویب کند.
فرمان مذکور قانون کپی رایت اروپا را تصویب میکند که در سال ۲۰۱۹ میلادی تأیید شد. این قانون با هدف کمک به شرکتهای انتشاراتی تصویب شده بود تا بتوانند با شرکتهای بزرگ اینترنتی رقابت کنند که درآمد تبلیغاتی آنها را از بین برده بودند.
قوانین اتحادیه اروپا، گوگل و پلتفرمهای آنلاین دیگر مانند فیس بوک را وادار میکند تا توافقنامههایی برای انتشار اخبار با ناشران و تولید کنندگان محتوا امضا کنند.
تحت قانون پیشنهادی که هنوز نهایی نشده، به ناظر ارتباطات ایتالیا اختیاراتی داده میشود تا مبلغی دستمزدی که شرکتهای مبتنی بر وب سایت باید به ناشران بپردازند را تعیین کند.
به این ترتیب ناشران اخبار بهتر میتوانند درباره شرایط قرارداد پرداخت خود مذاکره کنند. در صورت نبود این توافق، دو طرف مذاکره میتوانند از رگولاتور درخواست کنند تا مبلغ دستمزد را تعیین کند.
این حکم همچنین اجازه نمیدهد شرکتهای بزرگ فناوری با اتکا به این مذاکرات، محتوای مختلف را ممنوع کنند.