/طرز تهیه پیتزا فنجانی

این دستور پیتزا را درست مثل پیتزای معمولی درست می کنید اما مواد را برعکس می چینید. مواد پیتزا فنجانی سلیقه ای ست و می توانید مواد آن را به دلخواه تعیین کنید. به عنوان مثال اگر دوست داشته باشید می توانید ژامبون، ذرت، قارچ و خیلی مواد دیگر را هم به آن اضافه کنید.


گوشت مرغ ریش ریش شده     ۱ و نیم پیمانه
 سس پیتزا      ۱ پیمانه
 بروکلی     ۱ و نیم پیمانه
پنیر موزارلا      ۱ و نیم پیمانه
برگ ریحان     ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان به دلخواه     یک چهارم پیمانه


برای درست کردن پیتزا فنجانی ابتدا مواد لازم را تهیه کرده و کنار بگذارید.


فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را صاف کنید و در اندازه های مناسب فنجان در شکل های دایره ای ببرید.


داخل ظرف جداگانه ای مرغ های ریش شده و سس را با هم مخلوط کنید. نصف فنجان ها را با مرغ و سس پر کنید. سپس روی آن یک لایه کلم بروکلی، یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه برگ ریحان بریزید.


در نهایت روی فنجان را با یک لایه خمیری که بریده اید بپوشانید. در صورت تمایل روی آن کمی هم پنیر پارمسان بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی فنجان مایل به قهوه ای رنگ شد داخل فر قرار دهید.


بچه ها به این نوع پیتزا علاقه زیادی دارند و البته نه تنها بچه ها بلکه بزرگترها هم طرفدارش هستند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *