آموزش یک اشکنه فوری و اصیل

اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد.


گروه ایرنا زندگی – اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد. این غذا به صورت سوپ تهیه می‌شود و آن را به همراه نان محلی سرو می‌کنند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین می‌تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله‌های زیاد باشد.


مواد لازم


تخم مرغ  ۴ عدد


پیاز  یک عدد درشت


آرد  ۲ قاشق غذاخوری


شنبلیله خشک شده    یک قاشق غذا خوری


زردچوبه  نصف قاشق سوپ خوری


نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم


آموزش یک اشکنه فوری و اصیل


طرز تهیه


پیازها را خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند، آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید. بعد از تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید.


تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود. شعله را کم کنید و اجازه دهید اشکنه شما به مدت 10 دقیقه جا بیفتد، غذای شما حاضر است. نوش جان کنید.


انتهای پیام/



آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *