ترکیب زعفران و ته دیگ میتواند طعمی جادویی داشته باشد.
زعفران در سفرههای ما نقش و رنگ پررنگی ایفا میکند. در غذاهای اصلی تا مربا و شربت از آن استفاده میکنیم و هیچگاه از آن زده نمیشویم. انواع ته دیگ نیز ازخواکیهای جذاب برای ذائقه ایرانی است و حتی برخی ته دیگ را به غذای اصلی ترجیح میدهند. حالا ترکیب زعفران و ته دیگ میتواند طعمی جادویی داشته باشد. برای آن که بدانید به چه شکل ته دیگ زعفرانی داشته باشید ادامه مطلب را بخوانید.
روش اول
مواد لازم برای تهیه تهدیگ زعفرانی با تخم مرغ:
طرز تهیه و دستور پخت تهدیگ زعفرانی:
ابتدا آب برنج را بگذارید جوش بیاید و بعد برنج خیس کرده را به آن اضافه کنید مقداری نمک داخل آن بریزید اجازه بدهید کمی بجوشد. زمانی که مقداری از برنج نرم شد و مقدار خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد، آبکش کنید. تخم مرغ و ماست و زعفران دمکرده را در ظرفی جداگانه هم بزنید، سپس داخل قابلمه ای نچسب روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد مواد ماست و زعفران را به آن اضافه کنید و مقداری از برنج را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آن را صاف کنید می توانید داخل کاسه مقداری برنج بریزید و با هم ترکیب کنید. آن را کف قابلمه صاف کنید و بعد برنج ساده را روی آن بریزید و فشار بدهید تا بعد از دم کشید قالبی از قابلمه بیرون بیاید. اکنون در قابلمه دمی قرار بدهید و شعله آن را زیاد کنید. نکته ضروری این است که تا لحظه آخر باید زیر قابلمه روشن باشد.
روش دوم
مواد لازم برای تهیه تهدیگ زعفرانی:
طرز تهیه و دستور پخت تهدیگ زعفرانی:
برنج را مانند روش بالا آبکش کنید سپس داخل قابلمه روغن بریزید. در ظرفی دیگر ماست و زعفران را مخلوط کنید و آن را روی روغن کف قابلمه بریزید. برنج ساده را ابتدا با کف گیر روی آن بریزید و پخش کنید سپس تمام برنج را روی آن بریزید و آن را مانند کوه جمع کنید و چند سوراخ روی آن بزنید و مقدار کمی آب جوش و روغن روی آن بریزید.
گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش میشوید.